Loading...
WORKSHOP2018-03-18T20:49:29+00:00

Unaprijedite svoje fotografsko iskustvo!

 

Pridružite nam se na radionici za fotografe gdje ćete zakoračiti na novu stepenicu u svom fotografskom iskustvu. Radionica je namijenjena za naprednije fotografe (intermediate) kao i za fotografe početnike koji posjeduju aparat s izmjenjivim objektivima i željeli bi usavršiti svoje znanje u fotografiranju kvalitetnih portreta s prirodnim svjetlom, blicevima i studijskom rasvjetom. Proći ćemo sve od osnovnog načina kako se ponaša svjetlo na fotografiji do kreativno osvjetljene studijske fotografije. U tome će nam pomoći naši modeli na kojima ćemo uživo pokazivati razne načine i postavke rasvjete. Prošetat ćemo gradom i tražiti savršena mjesta za savršene portrete koristeći samo prirodno dostupno svjetlo, a zatim ćemo snimati kreativnu studijsku modnu fotografiju sa studijskom rasvjetom. Sutradan ćemo pregledati fotografije koje ste napravili i krenut ćemo s obradom u Photoshopu. Naučit ćete kako jednostavno i profesionalno obraditi modnu fotografiju i ukloniti sve nedostatke.

 

Aktivnosti

 • Kratka prezentacija o manualnom upravljanju aparatom – ISO, brzina zatvarača, otvor blende
 • Prezentacija o svjetlosti – ponašanje svjetla na fotografiji
 • Demonstriranje raznih tehnika osvjetljavanja modela uživo – koristeći prirodno dostupno svjetlo, bliceve i studijsku rasvjetu
 • Snimanje portreta kroz šetnju gradom
 • Kreativno snimanje studijskom rasvjetom
 • Profesionalna obrada snimljenih fotografija

 

Što je uključeno?

 • Dvodnevna radionica
 • Rad u maloj grupi
 • Demonstriranje znanja uživo na modelima s pregledom fotografija na projektoru
 • Iskustvo na setu, korištenje svjetla i opreme
 • Fotografiranje studijske modne fotografije za vlastiti portfolio
 • Ručak prvi dan i kroasan i kava oba dana

Modele odijeva:

Raspored

Subota 11.11.

 

Početak u 09:00h i upoznavanje s polaznicima uz kavu i kroasan. Od 10:00h do 13:00h predavanje o postavkama fotoaparata i svjetlu i njegovom oblikovanju. u 13:00h slijedi ručak u našoj organizaciji, a nakon toga napravit ćemo foto šetnju gradom. Po povratku u dvoranu fotografirat ćemo profesionalne modele sa studijskom rasvjetom. U 19:00h je predviđen kraj radionice.

Nedjelja 12.11.

 

Radionica započinje u 10:00h ujutro, također uz kavicu i kroasan, pregledavanjem fotografija od subote. Potrebno je donijeti svoj laptop s instaliranim Photoshopom. Nakon što svatko odabere jednu fotografiju krećemo s detaljnom obradom fotografije i retuširanjem, korak po korak. U 14:00h je kraj radionice i pozdravljamo se uz smijeh i suze 🙂

Prijavite se!

Broj polaznika je ograničen.

 

Cijena: 1.500,00 kn po polazniku

Mogućnost plaćanja u dvije rate (prva rata za potvrđivanje prijave, druga rata do dva tjedna prije radionice).

 

Prijava:

Ispunite donji formular i na vaš email ćemo poslati predračun za uplatu sa svim detaljima.
Sva dodatna pitanja možete poslati na email adresu: sladana@studioakcent.com.

Odgovorni organizator: Studio Akcent, obrt za marketinške usluge

Ukoliko se zbog nepredviđenih okolnosti radionica mora otkazati, svi prijavljeni na radionicu će dobiti puni povrat uplaćenog iznosa.