Božićno fotografiranje u Rijeci

“Nikad nije prerano!” – to su bile Slađanine riječi kada je još 01.11. na našem TV-u pustila Mariah Carey (na opće Leonovo oduševljenje) i tako započela promjenu mog Grinčavog srca u božićni duh! Inače to traje malo duže, no ove godine smo već odavno u božićnom raspoloženju pošto smo vam pripremili dva seta za blagdansko fotografiranje u našem studiju u Rijeci. Stoga stvarno nije prerano za napraviti prekrasne fotografije kako bi ih Djed Božićnjak na vrijeme mogao ugurati pod borove vaših baka, djedova i obitelji! Niže je u koracima navedena cijela procedura i sva pravila vezana za fotografiranje te redovito ažurirani slobodni termini.

Bijeli set

Crveni set

Cijena

Jedan set

500 kn

Online isporuka 7 fotografija
Možete birati bijeli ili crveni set
Fotograf radi selekciju po vlastitom nahođenju
Isporučene fotografije su profesionalno obrađene
Isporuka fotografija u roku od 7 radnih dana

Dva seta

800 kn

Online isporuka 14 fotografija
Fotografiranje na bijelom i crvenom setu
Fotograf radi selekciju po vlastitom nahođenju
Isporučene fotografije su profesionalno obrađene
Isporuka fotografija u roku od 7 radnih dana

Kako, zašto, tko, kada?

Fotografiranje je namijenjeno parovima, djeci te roditeljima s djecom.
Jedan termin je isključivo za jednu obitelj / par.
U koracima ispod navedeni su svi detalji kako pristupiti fotografiranju:

  1. Pogledajte slobodne termine i kontaktirajte nas za rezervaciju. Nema akontacije.
  2. Nemojte kasniti na dogovoreni termin jer nakon Vas se prostor dezinficira i dolazi nova obitelj te nećete imati dovoljno vremena za fotografiranje
  3. Pri ulasku u studio skida se obuća te preporučujemo da ponesete božićne čarape ili rezervnu obuću za fotografiranje koja je prethodno dezinficirana. S obzirom na situaciju ove godine nećemo imati vlastite rekvizite stoga, ukoliko želite, ponesite svoje. Također, ukoliko ste se odlučili na dva seta, možete ponijeti i drugi outfit za drugi set.
  4. Fotografiranje i boravak u prostoru traju maksimalno 30 minuta. Studio je prostran i klimatiziran, veličine 100m2 te je visina stropa 4,7m. S vama će biti dvije osobe – fotograf i asistentica koji će cijelo vrijeme imati zaštitne maske.
  5. Slijedeći dan nakon fotografiranja šaljemo račun putem maila
  6. Po primljenoj uplati i u roku od 7 radnih dana nakon fotografiranja, fotografije će biti isporučene na Vaš mail

Slobodni termini

Ovdje možete pregledati trenutno dostupne termine. Termini se redovito ažuriraju te ćemo po popunjenju dodavati nove, tako da ako slučajno trenutno nema termina koji Vam paše, pratite ovu tablicu, jer ćemo otvoriti nove datume prema potrebi.

Rezervirajte svoj termin!

Ispunite donju formu i rezervacija se smatra potvrđenom kada dobijete našu povratnu informaciju. Ako vam je lakše, nazovite nas na 099/ 258 25 24 ili pošaljite mail na sladana@studioakcent.com